Naturebaby heeft een duidelijk beleid voor de behandeling van uw klantgegevens. We zijn zeer alert op het voorkomen van misbruik van informatie en tegelijkertijd het bieden van de best mogelijke service aan onze klanten.

Gegevensbeleid bij Naturebaby

- Naturebaby deelt geen gegevens met derden.

- Naturebaby stuurt geen informatie van derden naar onze klanten als reclame voor andere bedrijven.

- U kunt op elk moment vragen om te worden verwijderd uit mailinglijsten of volledig worden verwijderd uit de Naturebaby-klantendatabases. U hoeft alleen contact met ons op te nemen. We bewaren de gegevens in principe totdat u ons vraagt ze te verwijderen. Dit doen we om toekomstige bestellingen op Naturebaby.dk gemakkelijker te kunnen verwerken.

- U kunt op elk moment informatie opvragen die Naturebaby mogelijk over u heeft en bezwaar maken volgens de wet op de gegevensbescherming. In dergelijke gevallen moet u contact opnemen met de klantenservice van Naturebaby via info@naturebaby.dk.

- We verwerken uw gegevens in een SSL-gecodeerde database. Alle medewerkers van Naturebaby hebben toegang tot deze database.

- Alle medewerkers van Naturebaby hebben toegang tot klantgegevens.

Welke informatie bewaren we en hoe lang?

- Persoonlijke gegevens (naam, adres) kunnen niet worden verwijderd tot 5 jaar na de aankoopdatum, vanwege de boekhoudwet die vereist dat gegevens tot 5 jaar traceerbaar zijn.

- E-mailadres wordt bewaard in het e-mailsysteem om u gerichte nieuwsbrieven te kunnen sturen. Uw naam wordt ook bewaard om de ervaring te personaliseren. Deze informatie kan op elk gewenst moment worden verwijderd. Dit kan worden gedaan door u af te melden onderaan elke e-mail die we sturen, of door contact met ons op te nemen.

- We bewaren logstatistieken en uw bezoeksgeschiedenis op onze website om advertenties op maat te kunnen maken en op u te richten. Deze gegevens worden maximaal 180 dagen bewaard.

Cookies

U kunt meer lezen over het gebruik van cookies op Naturebaby door hier te klikken.

Nieuwsbrief

Een korte zin die beschrijft wat iemand zal ontvangen door zich te abonneren